Callencos blog

Callencos blog

SPA för Virre på Dog planet !!

doggiesPosted by Callencos Fri, October 14, 2011 11:03:22

Som en virvelvind flög Viruzet in på Dog planet och sa "HÄR ÄÄÄÄR JAAAAAG!!!". Såklart stannade hela verksamheter upp och alla hundarna stirrade storögt när den kända och fantastiska Viruz gled in i lokalen. Eller nja, det var bara en elev som mötte upp oss och där stod även en airdaleterrier med matte & husse men terriern var i alla fall imponerad av Viruz' väsen.
Den lilla snorungen (Jimmy tror jag terriern hette) vrålade av lycka när Virre kom in. Virre tittade dock inte på Jimmy utan koncentrerade sig på att våldsamt pussa eleven/kvinnan som skulle ta hand om Virre. Så mycket att kvinnan undrade om de kände varandra utan att hon visste om det...? =)

Förhållningsregler denna gång (för att undvika samma missöde med täckhåren som förra gången) är att hon endast ska bada och föna, och att de endast får använda sig av kam och vanlig borste. Ingen Furminator eller liknande verktyg. Klippa klorna om de vill träna på det (men bara toppa klorna för de är nog klippta rätt snyggt av undertecknad om hon får skryta själv) och klippa fanor lite lätt om de vill träna på det.


Om han när han är klar, blir ledsen över att sitta ensam så har jag lovat att Zinja får göra honom sällskap om de har lust. Åhhh, sa eleven. Har han en egen tjej här på dagiset? Jajjamen, klart han har. Han är som en sjöman med en flickvän i varje hamn. Eller jaja, Zinja är ju hans systerdotter men han har ju en flickvän i Åmål. Fast det kanske inte räknas...?

Tjingeling
Carro

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Callencos Fri, October 14, 2011 13:27:02

Men Mama-San, hur menar du nu? smiley

Posted by Mama-san Fri, October 14, 2011 13:22:19

Gissa om det är lugnt här hemma när Virre inte är här :-) Nåja, hans son försöker att kliva i pappas fotspår och det går ... sådär. Han hoppar och far, klänger och flyger, parar Grazia, brottas med Cleo och sover i stort sett aldrig.
Hoppas att Virre blir finare nu än förra gången. Vi ses i kväll.