Callencos blog

Callencos blog

Inget nytt om Bissie

doggiesPosted by Callencos Tue, August 30, 2011 12:46:37
Jag ringde till Bagarmossen idag, det är idag 7 veckor sedan Bissie avlivades. De hade fortfarande inte fått tillbaka obduktionsprotokollet så de kunde inte hjälpa mig. Hon påtalade igen att semestertider på SVA är svåra och att det är fullt normalt att det tar så här lång tid.
Jag dubbelkollade att det VERKLIGEN står notering att det är till mig de ringer när protokollet kommer och att mitt telefonnummer verkligen var antecknat.
Att de ska ringa mig är dels för att jag ju är ägaren och dels att det känns som att Carina har nog med sorgen ändå. Jag kommer ju ändå ringa henne sen, men vet ju att jag förmodligen kommer att ha massor av frågor som jag vill ställa när de väl ringer...

Så, bara att ta ett djupt andetag och vänta lite till igen...

En söt bild på Bissie från 2009 när hon pussas med domaren Pietro Bottagisio. Fotot är taget av Pernilla Wahlén, kennel Purpose.


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie Olsson Tue, August 30, 2011 13:04:18

Usch att det ska ta sådan tid, fruktansvärt innan ni får svar. Underbar bild på Bissie, men blir både ledsen och glad när man tittar på den. Fina tjejen, sov gott. Kram till dig och Carinas familj

Marie