Callencos blog

Callencos blog

2008-03-31 1 år gick både otroligt fort, men så otroligt sakta..... Idag har Anders varit fråntagen oss i 1 helt år.

doggiesPosted by Callencos Sun, September 26, 2010 17:25:35
Anders Lyrholm 1939.12.18--2007.03.31

1 år går så fort.
Nu är det 1 år sedan du tog ditt sista andetag. Det är 1 år sedan vi satt vid din sida och bara väntade. Det är 1 år sedan en storhet inom Belgarvärlden gick bort, min styvpappa, mammas make. Det känns som igår...
1 år går så sakta.
Det har hänt så mycket på 1 år nu. Det har gått 366 dagar redan. Huset är sålt. Mamma har flyttat till Skogås. A-Te-Ell's väntar sin första kull utan dig. Virus, lilla tok-Virus ska bli pappa. Och Anders, jag har skaffat min första tik! Hon är så söt.
Tyvärr har även Bill gått bort, men det vet du säkert redan. Får jag fantisera så sitter ni och drar historier för varann som skulle göra oss generade, eller kanske fascinerade. Ni var båda två enorma på att berätta...

Inte en dag går utan att jag tänker på dig. Ofta är det något kul man tänker på, men alldeles för ofta är det stor saknad och frustration över att du inte finns kvar. Inte finns här för att fråga eller diskutera med.

Anders, tack vare dig så har min pappa slutat att röka. TACK !!! Jag är dig evigt tacksam, han har varit rökfri i snart 14 månader.

Dessa dagar vill jag skänka en tanke till alla som förlorat någon i cancer, denna vidriga sjukdom. Jag hoppas att ni är många som gör som jag.


  • Comments(0)//blog.callencos.se/#post56