Callencos blog

Callencos blog

2010-07-17 Hej Hallå i sommarvädret !!!

Viruz korsbandPosted by Callencos Sun, September 26, 2010 19:57:15
Yes, efter mycket om och men är jag nu klar även med Large-bilderna från SM'et i Agility i Karlstad 20 juni. Det tog sin lilla tid, det var många foton att gå igenom och ett par veckor i rad var det ständigt tillfällen för att fota nya grejer vilket ju skapade ännu mer foton att gå igenom

Virres simning går fortsatt framåt och jag är så himla glad för det. Ni som känner mig närmre vet hur jobbigt det har varit och hur dåligt jag har mått av detta, men nu jäklar så går det framåt och vi ser hopp igen. Jämför jag med förra gången vi försökte börja simma så är det milsvid skillnad. Den omgången så kunde vi varannan gång öka totalt 30 sekunder för att nästa gång inte öka alls eftersom han visade stelhet och träningsvärk efter förestående ökning.
Nu ökar vi totalt 2 minuter varje gång och det känns så jäklarns bra. Han visar inga tecken på stelhet eller träningsvärk dagen efter utan är "normal". Ja ja, så normal som Virre kan vara alltså.
Vi går lite längre promenader nu än _bara ut och kissa_ och det går också bra. Ska öka lite till från och med måndag morgon.
Vecka 29-30 är Haninge Hundhälsa stängt för semester, så då har jag "beordrat" Madde och Ila att gå med oss ner till Drevviken (5 minuters promis) och simma där. Virre kanske kan få lite drag från Ila och vi har ju då ändå nära hem för att kunna torka ordentligt med handduk och fön för att inte riskera irritation när det är blött och VARMT inunder pälsen på honom.
Senaste simlektionen vi var på så var mamma med för att titta och hon passade på att filma också. Hon ska bara redigera lite så återkommer jag med youtube-länk när den ligger ute.

Förresten har mamma fått valpar nu äntligen. Hon hade ju 2 kullar tänkte under våren och BÅDA gick tomma. Nu har Soya fått smått, rättare sagt 1 hane och 3 tikar. En liten men naggande god kull. Soya var duktig och vi hade en mysig kväll jag, mamma och Jenny som fick se en födsel för första gången.
Pascha var oerhört avundsjuk på Soya, han stod vid grinden till hallen (Soya födde i vardagsrummet) och gnällde, gnällde och gnällde på henne och viftade på svansen. Han ville OCKSÅ ha nya leksaker jue. Han var så söt så. Virre var mindre intresserad och gick och sov. Grazia reagerade på valparnas ljud och ljudade tillbaka.

Det var allt för denna gång, lite mindre än förra inlägget hehe. Men nu ska jag och grabbarna njuta på altanen en stund, lyssna på musik och bara vara. MÅ BÄST ALLIHOP !!!!

  • Comments(0)//blog.callencos.se/#post114