Callencos blog

Callencos blog

2010-04-18 Plupparna 2 veckor och Virre kanske kan ta medalj i simning så småningom ändå....

doggiesPosted by Callencos Sun, September 26, 2010 19:41:48
Jaha, då har valparna hunnit bli 2 veckor redan (i fredags) och de växer så det knakar.
Jag har passat på idag att uppdatera både min hemsida (http://www.callencos.se/VirusLitter2.htm) och Ingers hemsida (http://www.spader-ess.se) med bilder.
Vi har även uppdaterat protokoll på Grozza's FA - FunksjonsAnalyse - vilken är en variant på vår Svenska Korning. Hon fick bestått, alltså godkänt, och vi är såklart jättestolta både jag och Inger och GRATULERAR Ann-Merethe på kennel Montmorenja och Grozza's matte Ann Christine!!!

I tisdags var Viruzet iväg på ett återbesök hos ortopeden på Stockholms Södra, det har redan gått 9 veckor... Sophie Gäfvert var JÄTTE-nöjd, tyckte att Virre hade extremt bra rörlighet i knät och att det kändes bra runt om också. Han ömmade inte någonstans men tyckte att det var lite obehagligt när hon tryckte precis där metall-plattan sitter på insidan av knät. Så överlag var hon extremt nöjd med hans rehab så här långt. Gissa om jag hade ett fånigt flin i ansiktet när jag körde hem därifrån.

Virre's simning går kanon. I torsdags var det 8:e lektionen och för första gången simmade han HELT SJÄLV utan linor under alla "passen". Han simmade ungefär 4 gånger á 3 minuter och lärde sig supersnabbt att han skulle vända/byta varv när jag visade med handen. Han simmade med mig, före mig och genade förbi mig (jag går runt runt utanför bassängen) och såg faktiskt ut att trivas rätt bra. Efteråt var han så lycklig att han såg ut att nästan spricka. Vad vi skrattade åt honom både jag och vår sim-hjälp.
Min förhoppning är att han kan simma på eget bevåg i sommar, nere i drevviken. Eller kanske även simma iväg med Ila-fisen när hon är ute och "gymmar" i vattnet. Hittills har han ju bara inväntat henne vid strandkanten hela tiden....

Jag har hunnit med att fylla år, men nu för tiden är det ju ingen big deal känns det som. Ibland nästan lite "jobbigt" att man ska uppmärksammas men sedan när man ändå blir uppmärksammad så blir man ju såklart jätteglad. Vad barnslig man är =).
Jag fick presenter, trots att vi inom familjen sagt NEJ till sånt. Av mamma fick jag ett par örhängen som är så JAG att det inte var klokt. Det var ett par små älgar som hänger, och innan själva haken i örat sitter en blå sten. Jag+älg+blått är ju bara klockrent =)
Pappa hade köpt lite trisslotter till mig och broren (som fyllde 25:e mars) men jag vann bara en 25'a. Men det är alltid kul och lite spännande att skrapa. Ska såklart byta till ny lott, för just DÄR kan ju miljonvinsten ligga...
Broren kom hit och hade med sig tårta, en supergod han köpt i Oxelösund innan han åkte därifrån på förmiddagen. Han och jag delade på fikat, lättare så.
På kvällen så drog jag och mamma hem till Sussi & Nicke, och där väntade även Christer och Nina & Jenny. Det blev supergod mat med fläskfile & ädelost med pasta till, hemmabakad tårta som lilla Jenny lagt hela sin själ i att dekorera den. De hade även fixat present (jisses vad bortskämd jag är...) och jag fick en vinkaraff med samma handmålade mönster som mina fin-vinglas, och en liten vas/mjölkflaska med samma målade färger men lite annan form på målningen. Till detta helt UNDERBARA tulpaner som är blodröda med gula flammor. Ojoj, tack snälla ni!!!

Idag kom söta Madde förbi för att fika, snacka massa hund och så ville hon såklart gosa massor med Virre. Hon var kvar en lång stund och det var mysigt!
Efter det kom Greta och Annika (schäfer-Annika) för att fika lite. Annika lånade även med sig en "mormor-bur" i valpstorlek då hon om en vecka äntligen blir med hund igen. Och så råkade hon säga att hon letade efter ett vinställ och jag som just bestämt att kasta mitt ena... Så jag blev av med vinstället också. Toppen när vänner kan rensa bland möbler och interiörer hos en.

Nu ska jag ta och göra mig lite middag och sedan slappa i soffan innan det är dags för kvälls-promisen med grabbarna!

Kram

  • Comments(0)//blog.callencos.se/#post110