Callencos blog

Callencos blog

2010-04-01 Virres simning

Viruz korsbandPosted by Callencos Sun, September 26, 2010 19:40:59
Han blir faktiskt duktigare och duktigare på att simma. Jodå, klart att han KUNDE simma redan innan men det ska ju gå lugnt och sansat till plus att han ska använda benen mer och mer rätt för musklernas skull.
Idag var hans 5:e lektion och han fick idag (precis som de föregående 2 passen) simma 2min/2min/2min/1,5min. Nästa gång ökar vi, anledningen till att vi inte ökat de två sista gångerna är för att han fått lite träningsvärk.

Han är FULL av koncentration när han simmar, håller stenhård kontakt med sina svarta, romantiska, brunnsdjupa ögon. Idag var 2:a gången som han fick gå ner på rampen själv och alltså inte blev ilyft. Tro't eller ej, men han gick faktiskt ner själv efter att ha stått och gråtit en skvätt i några sekunder över sin "situation". Kändes nästan som att han grät _ett, två, tre KÖR_ och sen steg han ner i vattnet.

Virre är som vanligt väldigt vänligt inställd till alla "lärare" som simmar med oss. Idag var det ytterligare en ny och med lycka fick hon sig både en och två pussar innan det var dags att gå ner i plurret. När han simmat klart så är han såååååååååååå glad och svansen går som en propeller. "Jag klarade det! Såg ni?" Söt-Nisse.
Han gillar momentet luftblåsning för att bli torr. Det är som en dammsugare som blåser rätt hård luft och det är ju så himla skönt! Speciellt på rumpan, då börjar han steppa sådär som han brukar när man kliar honom på rumpen.

I helgen är det Lilla Stockholm, som alla påskar, och jag kommer i år bara titta. Har lovat att ev. ställa en Viruz-brorsa men vi får se. Jag är inte så väl inställd till domaren så det kanske är dumt att gå in med en jycke och hysa agg direkt... Annars är det SM i Freestyle på söndagen och jag tänkte nog faktiskt titta på det. Jag har sett bara några få svenska ekipage under åren så det ska bli kul att få se om SM håller en högre klass än jag inbillar mig. Tyvärr kommer nog inte King starta (Breakpoint's King of Frida) för hans matte är stor-gravid. Fast nu innan jag tryckte på spara så läste jag hennes blogg och kanske STÄLLER UPP. Jag tar med mig kameran ifall att. Jag gillar Kingen och ser mycket av "min och Paschas kärlek" i Karro & King. Det är något speciellt med att ha bara en hund, och en så speciell hund då.

Nåja, nu ska jag nog ta fram lite chili/chokladglass och smaka på i soffan framför TV'n. Sedan blir det nog en inte alltför sen kväll i säng. Imorrn kan man få sova hur länge man vill, trots att det är fredag. Vilken lyx är inte det !!!???

  • Comments(0)//blog.callencos.se/#post109